Cégünkről

A KEVEVILL Kft. 1989. december 11-én alakult a túrkevei Városgazdálkodási Vállalat villanyszerelő részlegéből. A társaságot hat természetes személy és a Városgazdálkodási Vállalat alapította.

Eleinte a cég profilja elosztószekrények gyártása, lakóépületek, üzemek villanyszerelése, illetve villanymotorok felújítása volt. Azonban idővel a fő tevékenység az elosztószekrények gyártása lett, készítünk az elosztókhoz külön kisebb alkatrészeket, emellett ónozással is foglalkozunk.

Az elosztógyártás területén szinte a teljes palettával rendelkezünk. Valamennyi típusszekrényünk rendelkezik MEEI minősítéssel és jogosult a CE jel használatára.

Az áramszolgáltatós szekrényeken kívül egyedi tervek alapján is gyártunk elosztókat, ha szükséges a terveket is elkészítjük, illetve a helyszínen beépítjük.

A kábelhálózati elosztószekrényeket, illetve a régi trapézszekrényekre az alumínium burkolatok készítését már a 80-as évek közepén elkezdtük, a 90-es évek közepétől a szakaszszekrényeket, a 90-es évek végtől pedig GTE (OTR) szekrényeket is gyártunk.

Cégünknél a termelés 2000. októbere óta az EN ISO 9001 minőségbiztosítási rendszer keretein belül folyik. 2016 júniusa óta EN ISO 14001 környezetmenedzsment rendszert vezettünk be, és 2020 júliusától alkalmazzuk az MSZ ISO 45001 egészségvédelmi és biztonságirányítási rendszert is.

Segíthetünk valamiben?

Munkatársainkat az alábbi elérhetőségek bármelyikén keresse bizalommal. Készséggel állunk rendelkezésére!