Pályázatok

Az Kevevill KFT az Új Széchenyi Terv "Egészségre nevelő és szemléletformáló életmódprogramok keretén belül 7.655.744.- Ft összegű támogatást nyert munkatársai egészséges életmód és sport szemléletének fejlesztésére. A program sorozat 2012. szeptember 1. és 2013 április 30 között valósul meg.

A program sorozat lebonyolításával társaságunk legfontosabb célja, hogy munkavállalóink egészségszemléletét, sportos életmódját és munkavégző képességüket fejlesszük és egészséges munkakörnyezetet teremtsünk munkatársaiknak.

A TÁMOP-6.1.2-11/1 "Egészségre nevelő és szemléletformáló életmódprogramok – lokális színterek" pályázati felhívásra a „Előadás- és sportfoglalkozások az egészséges életért a KEVEVILL KFT-nél” címen olyan programtervet nyújtottunk be, melynek célja az egészséges életmódra nevelés, a mindennapos mozgás, a káros szenvedélyekről való kezelés és leszokás mellett az egészséges táplálkozás hangsúlyozása. Célunk, hogy munkatársaink felismerjék az egészséges életmód fontosságát és mindennapi életükben alkalmazzák is azokat.

A projektben részt vevő munkatársak különböző típusú programokon vehetnek részt a 8 hónap során. Előadás sorozatokon kaphatnak képet a munkatársak az elsősegélynyújtás alapjairól, az egészséges táplálkozásról illetve a lelki egészségvédelem és a stressz kezelés technikáiról, illetve a dohányzás káros hatásairól, és az arról való leszokás technikáiról. A program részeként az Kevevill KFT a rendszeres testmozgásra is buzdít, folyamatos sportolási lehetőségek biztosításával az egész munkatársi állományra kiterjedően.

Ezek közül heti rendszerességgel szakértő segítségével torna, jóga, úszás, és kondicionáló edzés programokat valósítunk meg.

Hisszük, hogy a program sorozatunk hozzájárul kollégáink egészségről, egészséges életmódról és a sportról kialakított szemléletének változásához. Bízunk benne, hogy a program végeztével kollégáink önállóan is folytatják az egészséges életmód iránti elkötelezettségüket, jobban odafigyelnek az étkezésükre, próbálják a stresszt kezelni és rendszeresebben fognak sportolni.

Segíthetünk valamiben?

Munkatársainkat az alábbi elérhetőségek bármelyikén keresse bizalommal. Készséggel állunk rendelkezésére!